Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

АГРИОН - ЗА НАС

Агрион е водеща българска компания, специализирана в професионалното управление на земеделски активи.  
 
Ние вярваме в максимата „земя в добри ръце“.  Ние работим за повишаване на добавената стойност на българското земеделие. Ние можем да подпомогнем устойчивото развитие на пазара на земи у нас.  
 
Портфолиото на Агрион включва широк набор услуги, свързани с покупко-продажбата на земи директно от собственик, от посредник или от корпоративен клиент. Предлагаме и възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и бизнеси. В нашите офиси ще получите търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята.  

За земеделските производители компанията предлага нова услуга - кредит и лизинг при изгодни условия с минимална документация и изключителна бързина на администриране, както и с максимален размер на обезпечението. Независимо дали се нуждаете от средства, за да се подготвите за предстоящия земеделски сезон, искате да купите земя или да модернизирате производството си, Агрион е насреща да Ви подкрепи.
 
Днес, Агрион разполага с мрежа от офиси в цялата страна и високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове .  Те са готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа. Може да се свържете с нас и на телефон 0800 111 66 . 
 
Дружеството е член на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи (БАСЗЗ).